Наша весна

Весна крокує між домів,
Розтоплюючи сніг.
І залишки зимових снів
Виходять за поріг.

Обрій зраночку світліше
Над Дніпром та лісом.
Пташки щебечуть голосніше
Над маленьким містом.

Сонечко у яснім небі
Промінням теплим сяє.
Природа весняним повітрям
Зиму проводжає.
-----------------------------
ГЕС стримує Дніпрові води,
Що дужче прагнуть до свободи,
Біжать струмки, течуть джерельця,
Заповнюючи нашій річці серце.
Ключами б є воно сильніше навесні,
Вмиваючи Новокаховські береги.
27.02.12.


Рецензии