Голодна пташка

У віконце пташка заглядала
І про щось гучно щебетала.
Мабуть про те, що літо пролетіло,
А крильця дощіком їй намочило.
А може про те співала пташка,
Що заховалась десь комашка.
І просила трошки крихточок
У маленьких діточок.
Змайструють для пташки
Будівлю дбайливі хлоп ятка
І покладуть туди зернятка.


Рецензии