Село

Розсипані хати і млини крилаті.
За ними ниви зріють полосаті,
Зростають запашні хліби.
Кругом праці важкої сліди:
Луги з духмяними скиртами,
Двори з яскравими садами.
Сюди приходять сни прекрасні
І думи нескінченно ясні.
3/09/12


Рецензии