Як боротися з злом

Як боротися зі злом?
Зміни починай з себе.
На зло відповідай добром,
 Тоді в житті і повезе.
Почни з малого,
Врятуй пташку,
(Або звірятко, чи комашку),
Що буде жить та щебетать
І подяку так складать.
Рятувати у біді
Всіх спіши усякий раз.
До усіх з добром іди.
Воно повернеться не раз.


Рецензии