Очарування

Зачаровані ми с тобою,
зачарований наш дивосвіт,
зачаровані, мов би весною,
зачарованих душ тихий світ..

Зачаровуєм ми словами,
зачаровані мовим вірші,
зачаруємся краю піснями,
зачарованих в неба блакить..

Зачаровані зорі злітають,
зачарований сніг пелюсток,
зачаровані мрії в розмаю,
з зачарованих твОїх казок...


Рецензии