Годинникiв немаe на руках

Р.Коляда, програма "Солід-art-ність",
«Майстер Клас», Київ

4.
Годинників немає на руках.
Бо не потрібні, бо немає Часу.
Вода біжить, Земля у ручаях.
А Час пропав, поклав себе на плаху.

Німе століття в шурхіт перейшло.
Немає Часу і немає змісту
Переставляти стрілки й полотно
Стелити на Дорогу Долі чисту.

Палітра Часу збилась в пустоту,
Відтінки зникли, нотки і нюанси.
Окрім «тепер і тут», нема Часу.
Звучать Любові нескінченні станси.

02.05.2014


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.