Бiжу, злiтаю чи наближаюсь?
«Майстер Клас», Київ
3.
Біжу, злітаю чи наближаюсь?
Зірки, планети, просто тіла?
Бажаю, ремствую чи згораю?
Уже померла чи ще жива?
Іду у темряву чи до Світла?
Збираю прикрощі чи дари?
Щось здобула чи до чогось звикла?
Чи розпізнаю себе в тобі?
02.05.2014
Свидетельство о публикации №114050304531