Молитви з eднанi у Небо

Р.Коляда, програма "Солід-art-ність",
«Майстер Клас», Київ

2.
Молитви з’єднані у Небо,
У безвідмовність почуттів.
Кого ти кличеш в Ніч, до себе?
Кого безумством пригостив?

У Небо проситься «сьогодні»,
Вплітаючись в твої слова.
Ти знову оминеш безодню,
Рятує знову Світ Душа.

02.05.2014


Рецензии