Це просто розходяться стiни

Р.Коляда, програма "Солід-art-ність",
«Майстер Клас», Київ

1.
Це просто розходяться стіни,
Це просто прозориться стеля.
І з Неба бездонної Сили
Вдивляється Всесвіт в оселю.

Це просто Чумацький зірками
Встеляється просто під ноги,
Не мріями і не думками, –
Любов’ю злітають Дороги.

Це просто міцнішає голос,
Це просто розправлені Крила,
То – чисте Безмежності Коло
Любов для Земного відкрила.

02.05.2014


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.