Ашукь Алихан
Са ч1авузни хъим такъур.
Ширин чанни гуз гьазур
Гьиссерин звал Алихан
Хуьзва вуна лезги иви,
Чи халкь патал къастар к1еви,
Лезгидин руьгь хъийиз дири
Ашукь я чун вал Алихан
Гьикьван иер ава вахъ ван
Ягъ,экъеч1а зуьрне-далдам.
Манияр лагь, кьуна майдан
Кьезилара т1ал Алихан.
Дамах я вун,лезгийрин,
Даях я вун лекьерин
Мелгьам я чи рик1ерин
Агудна ц1ал Алихан
Свидетельство о публикации №114050302000