Серденько...
Нестерпно від ран старих.
Нарешті ти у мене є
Й жагучий біль той стих.
Тебе так довго я чекала,
Здавалось, бачила вві сні.
І ось знайшла, причарувала…
Душа співа життя пісні…
Тремтить тіло у полоні
Твоїх, до болю рідних рук.
Ніжно цілую твої долоні
І серця відчуваю стук.
І знову відростають крила,
Що я втратила в дорозі.
Півжиття до щастя летіла…
Невже я на його порозі?..
Цілунки… запах волосся…
Одяг додолу з плечей…
Донині мені й не жилося
Без цих солодких ночей.
Ранок… в обіймах знайшов…
Шепіт… із ніжних слів.
Скажи, звідкіля ти прийшов,
З мрій моїх? чи із снів? (18.01.14)
Свидетельство о публикации №114050208165