Укра но, що з тобою

Україно, що з тобою?
Брат іде на брата…
Демократії та волі
Стало забагато.
Як це сталось, між синів
Мародери й кати.
Вже нема потрібних слів
І на колінах – мати.
Дивиться у ваші очі,
Як в зіпсоване люстерце.
Спокою не має вночі
Материнське болить серце.
26.01.14.


Рецензии