ЦензурА
В своїх долонях має світ,
І на шляхах - сумні реалії
Із сивини холодних літ...
...краде, краде веселку з барвами,
І замовляє кольори
такі, як зебра.Синє марево
на душі ляже в білі дні.
Тримає мрії під туманами,
Кохані мрії чиїсь хтось...
І покриває шкіру ранами
Щоб дихати не довелось!
Хтось прагне, прагне, намагається..!
Та скоро зійде цей нарив
Із тіла вільного, зриваючись,
Що й не залишиться слідів!!!
1.05.14
Свидетельство о публикации №114050206214