Вона iшла

Вона ішла звичайним середмістям,
Волосся стиха вітер ворушив,
Вона ішла:
- Красуня -  Говорили,
І кожен їй сказати,
Щось хотів,
Вона ішла
Сховавши погляд в вії,
Задумлива,
Стурбована,
Сумна?
Вона ішла,
І кожен крок надія,
Ні ким не пізнана
Марія – Так вона,
Іде задумливо,
Блукає середмістям,
Ходою тихою зупиниться,
МАЙДАН……..
Для неї сталося,
Тут дуже особисте,
Її сини,
Тут гинули від ран……
Вона  торкнулася лампадок
Дуже ніжно……
Всміхнулася крізь сльози:
- Все мине, і щастя  знов
Повернеться в домівки,
І не розділиться щось вічне і святе……… 
2.05.2014


Рецензии