Наплинуло

Небажане свято,
Непрохані гості,
Що взяти і дати,
І мати натомість?
Далеке відлуння
Колишнього болю,
А мрія – красуня
Так хоче на волю.
Гойдається простір
Із світла і тіні
І вірить непросто
У краще людині.
Обпалені крила
І сльози рясні.
Незвідана сила.
Гарячі пісні.


Рецензии