Не покидай!

Не покидай! Не покидай!
Не спалюй зоряні мости,
Коли я винний, покарай!
Лише пробач, лише прости.

Не покидай! Не покидай!
Я вмру в обіймах самоти,
Коли я винний, проклинай!
По тім, молю, прости,  прости.

Не покидай! Не покидай!
Хай божеволіють світи,
Я в пеклі, люба, знаю рай,
Його без тебе не знайти.

Не покидай! Не покидай!
Не рви  освідчення - листи,
Іще живий мій зелен – май,
Іще гуляєш в ньому ти.

Не покидай! Не покидай!
Молюсь твоїй я правоті,
Останній шанс, благаю, дай
В моєму грішному житті.
1995


Рецензии