I аб чым ласкАва

І  аб чым ласкАва ветрык мне шапоча?
Пацалунак  радасці перадаць ён хоча.
Ветрык  мой ласкАвы,рада я сустрэчы,
Сонца усміхаецца і у сэрцы квецень!         
Ветрык мой ласкАвы,не гані ты хмарак,
Калі зноў ты вернешся,пацалую ў тварык!


Рецензии