Волошкова мова краю

Мій світлий крає! Ніжна мови пісня!
Зелений гай, прикрашені сади.
Солодким хмелем в кОлоссі налита,
Оспівана народом, через всі віки.

Пролита слІзьми і дощем омита,
Прикута серцем до гарячої душі.
Вона в калині й   житом оповита,
І все життя на вишиванім рушникі.

О крає мій і волошкова моя  мово!
Хоробрість й воля  в золотих житах,
Така чарівна й блакитно-загадкова,
Живи навіки в щирих, сонячних серцях.


Рецензии