Лiто

Незабаром прийде літо,
Спека, мухи, комарі
Пануватимуть над світом,
Як було й в часи старі.

Нам лишається терпіти,
Хтось кусає, хтось пече,
Головне не захворіти
Підставляючи плече,

Щоб засмагнути на сонці,
Танцювати під дощем
І на рідній нам сторонці
Смакувати ще й борщем.

Все росте на нашій грядці,
Щоб зварили його нам,
Аби ми лише при згадці
Похвалилися борщем.

Незабаром прийде літо,
Ось тоді ми заживем,
Порадіємо цим світом
Й далі весело підем.
02.05.14.


Рецензии