Пахтить

Бузок квітує і пахтить
І цим подихати кортить,
Та дощ весняний не дає,
Бо знає діло він своє,
Вмивати землю і кущі
І він це робить від душі.
               
Й коли раптово він щеза
Навколо все вмить ожива,
Радіє сонечку й теплу
І забуває зиму злу,
Бузок квітує і пахтить
І хочеш довго, довго жить.

Діждатись нової весни,
Коли розквітнуть знов вони –
Бузок і квіти і сади,
Щоб завітати знов сюди
І дихати коли пахтить
Усе, що квітне, щоби жить.
01.05.14.


Рецензии