***

      

Боятись вітру сновидінь, не хочу!
У час моління мчав до мрій,
у грудях серце билось, серед ночі,
в мовчанні впертому лиш тінь
вгортало лихо памороком долю…
Думки розпусти куряву здійняли.
Безсоння сердиться, зове
видіння спокій в мене відібрали,
та вірш мій зовсім не про те…
Шукаю я свою дорогу…
Крізь терни до зірок з тобою –
знайду себе, повірю в Бога!


Рецензии