Не змiнить

З України поїхати легко,
Купив  квиток – Гори усе воно вогнем,
Та от куди  тікати,
І чи варто?
Питання,
Що подібне до дилем,
Куди втечеш,
Коли тиран з’явився,
І хоче весь перекроїти світ,
Не можна з цім покірливо змиритись,
І жити страусом,
Коли земля горить,
Коли за себе бореться
Країна,
І  ВИСТОЇТЬ,
Я ВІРЮ,
БУДЕМ ЖИТЬ,
Змінити  легко можна
Всі країни,
Та БАТЬКІВЩІНУ
 З серця  НЕ ЗМІНИТЬ!
2.05.2014


Рецензии