Прощай, Укра но...
"Або будемо на Русі,або пропадемо усі"-народне прислів'я.
Прощай і прости,дорога Україно,
Ми вірили в тебе,любили тебе,
А ти хочеш бачити нас на колінах,-
Згубило тебе це бажання тупе.
Сто літ ти була нам прийомная мати,
А ми прославляли тебе,як могли.
Ти вчила нас честі і гідності мати,
й НЕ МИ ТЕБЕ ЗРАДИЛИ І ПРОДАЛИ.
Як нашу державність вогнем поливали
Й камінням кидали орда-дикарі,-
Ти їх вихваляла,а не зупиняла,
Це був суїцид українській порі.
Та сталося диво в занедбаній хаті -
Воскресла СВЯТАЯ з руїн забуття -
Невдячними дітьми принижена мати,
Щоб їм від орди врятувати життя.
Велична і славна охрещено-сяйна,
Як сонце зійшла рідна матінка РУСЬ!
За наше прощення,за наше вінчання
Я прошу,болію,благаю,молюсь...
Свидетельство о публикации №114050210001
Любовь Лодочникова 01.06.2014 14:51 Заявить о нарушении
http://ruspravda.info/Mnenie-kievlyanina-Vchera-ya-pochuvstvoval-sebya-inoplanetyaninom-v-rodnom-Kieve-5253.html
Валентина Домчина 03.06.2014 14:58 Заявить о нарушении
Любовь Лодочникова 03.06.2014 20:46 Заявить о нарушении