Порцеляновий обрiй 0, 5 кг даремних мрiй

Чому, навіщо і коли?
Тобі яскраві сняться сни,
Тієї дивної весни,
Ти поясни.
Ти чуєш, дихай, розізлись,
Слиною щастя захлиснись,
На себе більше не дивись,
Не помились.
Розбий примари порцеляни,
Накинь на серце целофани,
Не розумій своєї влади,
Купи ще зради.
Не їж морозива, не пий,
Життя своє, як скло, розбий,
Не заблукай в родзинках мрій,
Його убий.
Не слухай музику, мовчи,
В примарах шепотом кричи,
Продай дідусеві мечі,
Помри вночі.
Засни на гілках божевілля,
Наїжся досита сліз сіллю,
Додай ще яду в чашу з зіллям,
Змирись з безсиллям.
Дощі у хмари поверни,
Його в легенях загуби,
Добра нікому не роби,
І не люби!©

декабрь 2009


Рецензии