Мелкая рубка

Я совсем уже не молодой,
Молодым лишь пытаюсь я быть.
Вспомнил я анекдот "с бородой",
Безбородым нельзя нынче жить!

Де було це-я,справдi,не знаю,
Навкруги все запашно цвiло...
Гриць москалика дрiбно рубае,
Де гудить його рiдне село!

Я питаю того чудака-
От-такого тобi здоровеня:
"Чом "робота"дрiбна та така?"
-"Е i час,ну а ним е натхнення!"


час-укр.-время,
Натхнення-укр.-вдохновение


Рецензии