Коли не знали щастя ще...

В сором’язливім долі танці
кружляють постаті людей –
зими заручники й обранці,
не знають вони щастя ще…

Два погляди зустрілись наші
десь на межі пожухлих мрій…
Нас не присилить біль кохатись,
ділити постіль згубних слів…

Як, ту невпевненість здолати,
що заважає в світ іти?
Не можу люба я мовчати,
не стану красти твої сни…

Замерзне серце без любові.
Журлива пісня, не для всіх.
Ми на руїнах із дороги
згортаємо голіруч сніг…
пече…


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.