Р дне м сто

Українських міст багато,
Міст красивих і хороших,
Українських міст чимало,
Але тільки наші рідні
Залишаються у серці
І посилюють бажання
Жити в ріднім місті.

Хочеш, пташка заспіває
Голосиста і чарівна?
І співає вона ніжно.

Слухай далі і почуєш:
горобці зацвірінчали.
В них розмови войовничі
І пісні їх про порошу.

Гарно все у місті ріднім:
І дерева, й квіти, й душі…
Нащо ж люд наш нерозумний
Ту красу чарівну душить?!

        2008 г.


Рецензии