Якщо тебе колись не стане

Якщо тебе колись не стане, я полечу птахом у небо,
Туди, де ніхто не дістане і не кине каміння у мене.

Я розправлю свої крила, аби відшукати твою душу,
Нехай я їх трішки обпалила, та летіти за тобою далі мушу.

Якщо спітніють раптом хмари і виллють всю свою вологу,
Я не залишу свого шляху і продовжу цю дорогу.

Я буду ввись летіти, навіть якщо буде -100,
Якби я тільки знала, що ти десь є хоч й високо.

Мені з тобою досить добре, і ти мій ангел на землі,
Тому не бійся я з тобою, аж доки ми удвох живі!

Кошова М.М.
23.04.2014


Рецензии