My lil sad guitar song

I spend my life so...
And where should i go?
Please give me the way
And place where i'll stay

You left me to die
But i will not cry
I stronger then you!
And there is the true!

What you wanna say?
What for? What for?
Oh! Please go away!
No more!No more!

What you wanna say?
What for? What for?
Oh! Please go away!
No more!No more!

There's wont be this day
When you will say -Stay!
I'll find piece of land
Where you can not stand!

I'm letting you go
Don't look at me so...
Good Luck!Now you miss'd
and ill rest in peace...

What you wanna say?
What for? What for?
Oh! Please go away!
No more!No more!

What you wanna say?
What for? What for?
Oh! Please go away!
No more!No more!


___________________________
Песенка свежая, на стадии разработки, на данный момент к ней пишут музыку,
когда будет готова, обязательно запишусь и выложу в playcast, или добавлю ссылку на mp3


Рецензии