Д вчата з Венери, а хлопц з Марсу

Дівчата з Венери, а хлопці із Марсу,
І цей факт відомий усім, без питання,
То може не треба нам корчить гримаси,
А просто пізнати інОпланетяна?

Кошова М.М.
12.04.14


Рецензии