Лети

Коли вночі не можеш заснути, бо саме в цей час думки заповнюють серце. Коли вранці прокидаєшся з бажанням існувати потім, деінде на цій земній кулі. Коли вдень, мов примара, блукаєш по знайомому місту, проте все що бачиш - це кам'яні глиби. Можливо саме це час, коли ти маєш щось змінити. Час прокинутись у новому житті! Коли ж ця мить настане - вдихни повні груди свіжого повітря й лети! Лети, мов птаха, яка бачить увесь світ, як на долоні! У майбутнє, ріднесенька моя людина! У майбутнє!


Рецензии