Я - Украинка

Я- Українка!Мені,як нікому
рідна,як мати,Вкраїна моя!
А її воля- то моя доля!
А її доля моє то життя!

Духовно й природньо безмежно багата,
такого розмаю ніде більш немає,
тому і далекі,і братські народи
на нашу державу весь час зазіхають!

Але народ наш довів всьому світу
право Вітчизни на вільне життя,
що в Україні закони вкраїнські,
й нетреба нікому чужого взірця!

Наша Вітчизна-Велика Держава,
гідна,без сумніву,всіх земних благ,
щоб на землі,кров'ю предків политій
панував устрій лиш миру й добра!

Процвітай,крає величний і мужній!
Це- головна наша спільна мета!
Я ж зроблю все задля твого майбутнього,
бо я люблю тебе,земле свята!

Я- УКРАЇНКА!Мені,як нікому
рідна до болю Вкраїна моя!
Бо ж її воля- то моя доля.
А її доля- моє то життя.   19.03.2006


Рецензии