Пегас до мене в 40 завiтав

Пегас до мене в сорок завітав. –
Прийшло натхнення з почуттями разом.
І без вагомих на оте підстав
З тих пір не розлучаюся з Пегасом.

З тих пір гублюсь в романтиці віршів,
За кожен з них складаю дяку Богу.
Шукаю шлях до творчих островів, -
Вогненне серце вказує дорогу.

Рядки частенько тануть в почуттях, -
Душа від цього відчуває сором.
І  очі десь сховатися хотять, -
Мені ж не 20. Так, не 20 – СОРОК!

Воно ж, шалене, віку не пита. –
Прилинуло, ввійшло, заполонило.
Я геть забула про свої літа, -
Кохаючи, страждала і творила.

Додать жаги бажаю я словам,
Чуттєвою вражаюсь бірюзою.
Екстракт душі в віршах дарую вам,
Гаптуючи їх щастям і сльозою.
                26.03.2012р.


Рецензии