Нехай усе, заболене печалями

Нехай усе, заболене печалями,
Піде у Твердь, у Воду, у Вогонь,
Розкидане у Вічності сералями,
Нехай нап’ється Спокою з долонь.

Нехай минеться, горем переброжена,
У лихоліття вбрана пустота.
І Радість, Часом й Простором стриножена,
Нехай здобуде Волю-відчуття.

Нехай чуже відлущиться коростою,
Розчиниться у Світлі-Чистоті.
І золотим Любові теплим дощиком,
Нехай Життя відбудеться в тобі.

30.04.2014


Рецензии