У незвiдане загорнуся

У незвідане загорнуся,
В невідомому оселюсь,
До незвичного притулюся,
У химерному розсміюсь.

У єдину ввійду Свідомість,
Розділюсь на усе, що є.
Не журитимусь, а натомість
Роздарую Життя своє.

30.04.2014


Рецензии