Знову
Що ми не слухаєм його порад
І що живемо як хочеться нам,
А не кремлівським якимсь «гаспадам».
Звикла Московія землі збирать,
Різні народи собі підкорять,
Жить так навчила монгольська орда,
Сама велика колишня біда.
Звичка лишилась до наших часів,
Брат панувати і далі б хотів,
Брязкає зброєю нинішній хан,
Як і його олігарховий клан.
І розповсюджує злісну брехню,
Щоби народ затягнути в борню,
Ввести війська й втихомирити всіх,
Щоби законом став ханський батіг.
29.04.14.
Свидетельство о публикации №114042905945