Год вже влада! За Укра ну, за ЕС

Я киянка,
я не політик,
я за рідну Україну!
За революцію
або ассоціацію,
тільки не за Росію
і не за Яника.
Адже молодь хоче до Європи,
а не до Путіна у гості.
Будь же справедлива
влада українська,
дайже народові
хоть щось корисне!
залиш в історії відбиток -
тобто добрий вчинок!
Досить вже брехати
та на все рукою махати!
Яник перестань на народ плювати!!
досить тобі трусом бути
Випускай,давай, Юлію!!
Ми хочемо світ побачити,
жити нормально,
зарплатню нормальну мати.


Рецензии