Тольк не здавацца
Дзейнічаць патрэбна!
Вольным людам лепей быць,
А не жыць дарэмна.
Моц усю збярэм у кулак!
Стане нас ужо болей.
І пагонім тых сабак,
Душаць нас. Даволі.
Колькі можна ў цемры жыць?
Глянь на свет гаючы.
Беларусам лепей быць,
чым "Велико*усом".
Свидетельство о публикации №114042807168