Кохати нших людей

Захоплення людьми не доводить до доброго.
Як тільки дивлюся на вас - рідким наливаються очі.
Я зараз вам посміхаюсь, а вже серед ночі
З глибини морів моїх здійметься шторм.

Я, взагалі-то, ніколи не падаю,
Лише роблю назад
Занадно великі
Кроки.

І знаєш, проходять роки,
А ми досі чекаємо, доки
Кохати зможемо
Інших людей.


Рецензии