Пока живi, друзi...

" Вітер в обличчя не помічав,
В серці буря сильніше!
 Дороги не бачив я і не знав,
Бігти хотілось бистріше.
Питання та муки душили мене:
"Чому раптом друга я втратив?!!
"Не встиг я йому:"Люблю тебе!!!"
-хоч раз би від серця сказати!!!

ПРИПЕВ:

" Пока живі друзі мої,
треба сказати слова,
що любимо їх та бережем.
Та встигнуть сказати:"Пробач!"

2КУПЛЕТ :

 "Лише спогади в пам"яті добрі,
Посміхнувся,згадавши його,
але очі від сліз мої мокрі,
Все!Нема поруч друга мого!
Пусто стало в житті ,одиноко,
Провина стискає в душі,
так розлучати друзів жорстоко,
Але пам"ятати треба завжди:


Рецензии