Трохи спогадiв

 Трохи спогадів з осені……..
Всі вони припорошені,
Там був  інший  Майдан,
Зовсім  інше  життя…………
Мирне, тихе………. Зомбоване?
А весна з НЕВІДОМИМИ
Що обірвуть життя,
Геть облич не ховаючи,
І сумління не знаючи,
Зовсім інше життя…………
ДЕ воно КАЯТТЯ?
Трохи спогадів з осені………
Золотистої с косами,
А весна мов 
Карга принесла нам крука………..
28.04.2014


Рецензии