Дякую за п дтримку!

Дякую за твою увагу
Дякую за слова,турботу.
Дякую що не залишив.
Дякую за те хто ти!
Людям чужі хвилювання
Пустіші за вітер в негоду
Ти ж не залишив страждання
Дякую за всі за і проти!
Ніхто не звернув би уваги
На слова,цитати, фоти
Тобі досить моєї фрази....
Дякую ким  ти є для мене і хто ти!!!!


Рецензии