Колоски

Не половіють в полі колоски,
Пише Костенко, 
Щиру з болем  правду,
Частіше в нас з половою
Думки,
І треба поборотися за правду,
Важкі часи,
Вважаємо минуть,
Самі по собі,
Як прийшли
Нізвідки,
І нам часи щасливі
Повернуть,
І на вуста знов прилетять усмішки,
Без праці так  не трапиться ніколи,
І будуть спорожнілими поля,
І буде в головах за тісно від полови,
Якщо всі разом не почнуть з нуля!
27.04.2014
 


Рецензии