Цветы в твоих волосах укр

Я придумав би День
Щоби Ти в Ньому Сонцем світила,
Я придумав би Світ -
І назвав би Твоїм Ім'ям..
Я б створив Небеса -
Щоб Кохання злетіло на крилах..
Візерунком Зірок
Надиха невимовна Краса..

Блакитний цвіт Весна приносить
І будуть з Вітерцем плести
Квіти у Твоїм волоссі,
Квіти у Твоїм волоссі...

Я придумав би Ніч
Щоб Ти пристрастю в ній вирувала,
Я створив би Зорю
Щоб в загравах зустріти Тебе,
Та придумать не зміг
Чомусь квіти в Твоєму волоссі...

Дарма придумати не зміг
Нещадний, бездоганний
Гріх...

Багряний цвіт тамує Осінь
Немов бурштиновий полон..
Ці квіти у Твоїм волоссі,
Квіти у Твоїм волоссі...

І серед барв в різноголоссі
Немає більшої краси
Ніж квіти у Твоїм волоссі,
Квіти у Твоїм волоссі...

270414
(текст песни)


Рецензии