Я Бджола, що збираe нектар
На квітках, помережаних Світлом,
У Саду, де Життя – Божий Дар,
І де кожен з крильми – Божий Витвір.
Я – Бджола. Я – частина Життя.
Я – не ззовні, я вся всередині.
Я – пречисте Творцеве Дитя.
Нас багато. Ми – щедрі і сильні.
Я – Бджола, що гуде і летить
У промінні гарячого Сонця.
На Землі я недовго, лиш мить.
Та Життю залишаю потомство.
26.04.2014
Свидетельство о публикации №114042703116