Скiльки Краси у Свiтi
Стільки ж у Світі зла.
Скільки теплом зігрітих,
Стільки ж у Світі лайна.
Скільки розбитих вікон,
Стільки ж Сонячних днів.
Скільки років прожитих,
Стільки ж приблудних Вітрів.
Скільки веселих буднів,
Стільки ж сумних пісень.
Скільки тривог марудних,
Стільки ж принадливих тем.
Скільки у Світі Літа,
Стільки ж снігів і Зими.
Скільки достиглого жита,
Стільки ж бадилля в стерні.
27.04.2014
Свидетельство о публикации №114042703044