Вона так сильно постарiла
Без Радості і без Любові.
І не Раділа, й не Любила,
У страх вбиралась вечоровий…
Вона у зморшки загорнулась,
У сивину сплела волосся,
У справах звичних потонула,
Давала часто волю злості…
Вона стискалась, ледь жевріла,
І геть забула про Польоти.
І Жити вже було не сила.
Порозкидала Мрії-злото…
Вона так сильно постаріла
Без Радості і без Любові.
Все, що завгодно, говорила,
Життю влаштовуючи лови…
26.04.2014
Свидетельство о публикации №114042702984