Життя початок

      

Обіймає вітер ліс,
хмари стеляться на вітах.
Кину погляд мріям вслід,
полечу поспішно з вітром
навмання радіти дням.
З ніжним полум’ям світанку
покохаю шлях життя
чи у будень, чи у свято
барвить світ любові мить.
Бач, збулося моє щастя,
з вітром вмію я дружить,
і тужіть, радіти й плакать…

То ж не стриматись ніяк,
і не хочу я ховатись
у безсонних почуттях
швидкоплинна мить – початок…
Смерті відповідь – Життя!..


Рецензии