Нам Бог суддя Бог i суддя?

«Нам Бог – суддя»… Бог і – суддя?
А «не судіть і не осудять»?
Чи в Бога інших справ нема,
Як страху наганяти людям?

Життя нам дав і дав Любов,
І Сам – Любов, і Сам – Блаженство.
Хто крізь Любов у Світ прийшов,
Той визнає Її Главенство.

Чи Бог – суддя? Чи Бог – Любов,
Що визнає себе, як Силу,
Як істинну людини кров,
Як Єдність, що дарує Крила?

26.04.2014


Рецензии