Ми гралися в дитинствi в дочки-матерi
Плели вінки з кульбабок і верби,
Букети прикрашали зіллям-м’ятою
І множили лічилки-дражнюки.
В дитинстві ми ділилися «секретами»
Під клятвою «а щоб я зразу ж здох».
Ми часто спали покотом, «валетами»,
Завжди ділились: на усіх, на двох...
В дитинстві і акторами, й поетами
Були усі. Росли, ніби з води.
Ми вихвалялись вигадками, злетами,
Ховаючи падіння і синці.
В дитинстві всі були ми космонавтами,
Вивчали траєкторії зірок.
І навіть за скандалами і ґвалтами
Ми разом йшли Життям, за кроком крок…
26.04.2014
Свидетельство о публикации №114042609209